Privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der ingen oplysninger om dig. Vores website indeholder intet af følgende:

  • Statistik via Google Analytics
    eller anden analyse og/eller statistik
  • Kontaktformular med dataopsamling
  • Nyhedsbrev
  • Markedsføringcookies fra
    f. eks. Facebook eller Google remarketing pixels
  • CRM-system hvor brugernes data ligger

Som det fremgår, bruger vi ikke statistikværktøj, kontaktformularer og/eller andre tredjepartsystemer (f. eks. til nyhedsbreve eller sociale medier), og derfor er der ingen cookies, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Mange websites, du benytter, indsamler og behandler en række sådanne informationer. Det sker f.eks., hvis du tilmelder dig et nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, kommenterer i en blog, registrerer dig som bruger eller abonnent, bruger services eller foretager køb via websitet.

På vores website har du ikke mulighed for at indtaste navn, telefonnummer, e-mail, adresse- og betalingsoplysninger, oprette et login, kommentere eller købe.
Derfor indsamler og behandler vi ingen oplysninger om dig – hverken unikt ID, tekniske oplysninger om din pc/tablet/mobil, dit IP-nummer, din geografiske placering eller hvilke sider du af interesse klikker dig hen til.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

A/B Bosætterne
c/o
Formand Jacob Bitsch
Arnold Sørensens Have
DK – 4300 Holbæk
Email: ejbitsch@live.dk